A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КІРЕШСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА ХУСТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Дата: від до Скинути

День безпечного Інтернету 2023

7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. День безпечного Інтернету запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю.  Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. Більш того, це запрошення для всіх до поважливого онлайнового спілкування задля забезпечення найкращого цифрового досвіду. Вчителі та вихователі  Кірешської ПШ також долучилися  до загальнонаціональних заходів для  дітей . Учні 3 та 4  класів у День безпечного Інтернету здійснили подорож до країни "Інтернет" на уроці інформатики з вчителем Беца Н.І. , пройшли квест "Безпечний Інтернет", переглянули мультфільм, а потім відповідали на запитання та виконували завдання. Кожен отримав буклет "Безпечний інтернет" з порадами. Вихователь ГПД Росоха М.В.  з учнями 2 та  3  класів провела  виховну бесіду з презентацією «Правила безпеки в Інтернеті» та підготувала для дітей цікаві розмальовки «Інтернет».

17:28 09.02.2023

Благодійний забіг «Зігрій героя»

 У недільний ранок учні нашої школи  прийшли на головну площу Хуста, аби взяти участь у благодійному забігу «Зігрій героя». Найменші учасники долали  дистанцію  400 метрів.І хоч ми не перемогли , але це не головне. Головне - участь , підтримка , емоції та зібрані кошти для наших захисників.

13:33 06.02.2023

1 лютого - Всесвітній день читання вголос

Всесвітній день читання вголос (це день, присвячений силі грамотності та тієї радості, яка виникає, коли ми розповідаємо вголос історії в сім'ї, класі і суспільстві. Свято започатковане некомерційною організацією LitWorld і спонсорується Scholastic)в 2010 році. Мета Всесвітнього дня читання вголос полягає у тому, щоб надати можливість людям в усьому світі відчути, яке це насправді задоволення — просто читати вголос для інших; щоб нагадати усім про те, що освіта є одним з основних прав людини і це право має кожна людина у світі. Також мета цього свята — зацікавити дітей та підлітків у читанні книжок уголос разом з друзями та спонукати їх до обговорення змісту. В цілому, свято має надихати дітей і дорослих просто більше читати і спілкуватися між собою. До того ж, таке заняття не тільки сприятиме тому, що дитина читатиме більше книг, а також поповненню її словникового запасу. Учні нашої школи  сьогодні продемонстрували свої практичні навички з читання вголос.

19:21 01.02.2023

Новий рік 2023

Колектив та вихованці Кірешської початкової школи щиро вітають усіх  з Новим роком  та Різдвом Христовим і  бажають всіх земних благ. Нехай же 2023-й рік подарує найголовніше – перемогу та мир. А ще – простого людського щастя та надії на світле майбутнє. Нехай 12 місяців Нового року дивують тільки приємними новинами. Щасливого Нового року!

15:26 02.01.2023

Святий Миколай, ти до нас завітай !

День Святого Миколая українці відзначають 19 грудня. Хлопчики та дівчатка з нетерпінням чекають настання цього свята, адже в цей день вони можуть отримати гостинці від Чудотворця. Вранці діти знаходять під подушкою різноманітні подарунки. Але для того, щоб їх отримати, необхідно бути чемним та добре поводитися протягом року. Дітвора сумлінно готується до цього свята. Напередодні Миколая, вони пишуть листа, де розповідають йому про свої добрі та погані вчинки, й вказують дарунки, які б вони хотіли отримати. Завдяки своїм численним, добрим справам, Миколая вшановують та люблять всі діти та дорослі. Ось і дітки нашого навчального закладу отримала багато подарунків в цей чарівний день.

18:54 20.12.2022

День української хустки

Цієї середи у всьому світі відзначається свято — День української хустки. Воно з’явилось лише у 2019 році, але вже набуло широкої слави у всьому світі.Споконвіку українська хустка була одним із найважливіших елементів народного вбрання та невіддільною частиною української культури.Ось і наші найменші дівчатка сьогодні приміряли це українське вбрання.

18:39 07.12.2022

Лялька "ЗАХИСНИЦЯ"

Ляльки-мотанки — це давній український оберіг. Їх робили на здоров’я, благополуччя, вдале заміжжя й для безлічі інших цілей.В Кірешському  дошкільному підрозділ  школи був проведкний майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки. На майстер-класі ми створювали ляльку "Захисницю".

17:23 05.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень