A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КІРЕШСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА ХУСТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Дата: від до Скинути

День МИРУ !

  Традиційно 21 вересня в Україні та в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні мир в Україні не є абстрактним бажанням, це усвідомлена мета. Адже за мирне існування, за право жити у власній вільній державі триває боротьба на  всій території нашої країни. І цьогоріч, ми, як ніколи, розуміємо, що найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат.    У Міжнародний день миру бажаємо , щоб навіть тінь зла не торкнулася ваших будинків, над головою синіло мирне, спокійне небо, всі неприємності закінчилися!  Миру всім нам в усьому – миру в сім’ях, миру в серцях та миру нашій рідній Україні! Слава Україні !

18:26 21.09.2022

1 ВЕРЕСНЯ

    З 1 вересня, наші улюблені школярики ! Нехай цей навчальний рік стане для вас  роком великих починань, досягнення нових вершин, а перемоги на фронтах знань, успіхи та прагнення до знань будуть вашими постійними супутниками. Зі святом!

18:26 01.09.2022

Нова фізична культура

   Сьогодні в Кірешську  початкову школу завітали гості : представник  благодійного фонду Parimatch Foundation в Україні Вадим Місюра та начальниця  Хустського управління освіти, релігій та у справах національностей Олеся  Калинич з програмою  "Спортивний наставник". Головна мета цієї програми - залучити якомога більше дітей до спортивного дозвілля, відволікти їх від подій сьогодення та допомогти психологічно відновитись через заняття спортом. Учні школи отримали  спорядження для занять різними видами спорту: футболом, баскетболом, волейболом, бадбінтоном, шахами, шашками та дартсом і вдячні гостям за всі ці подарунки.

18:12 01.07.2022

1 червня - День Захисту Дітей !

У світі всі малята – і хлопчики, й дівчата повинні право мати щасливими зростати. В турботливій країні, у люблячій родині мужнітимуть здорові біляві й чорноброві.

18:30 01.06.2022

Вишиванка — генетичний код українців.

Вишиванка — генетичний код українців. Символ віри, надії, любові. Символ сміливості, боротьби та перемог. Вишиванка єднає українців та друзів України по всьому світу. Вишиванка — духовна броня українців. Вишиванка — це любов! Це оберіг! Захистимо своє! — саме такими є офіційні гасла свята цього року. Уже в 16-те відзначається Всесвітній день вишиванки. Адже вишиванка стала символом нескореності, сучасною зброєю та нерозривним зв’язком поколінь. Сьогодні наш народ захищає не лише фізичні кордони України, а й духовно-культурні. Вишита сорочка була, є та буде символом нашої ідентичності, віри, надії, любові, боротьби, а головне — Перемоги.

18:38 19.05.2022

Великодні традиції рідного краю.

     Невдовзі Великдень, а отже час пригадати звичаї, обряди та традиції, які мов чарівні струни зворушують серця українців.      Чи не найважливішу роль в житті кожного українця відіграють календарні свята та обряди.      В такий важкий для нашого народу час-випробувань українці об’єдналися щоб перемогти ворога. Та більшість українців цьогорічне свято Великдень зустрічатиме далеко від своїх домівок. Щоб створити настрій до великого весняного свята в Кірешській початковій школі для тимчасово переселених громадян було проведено ряд просвітницьких заходів. Вчителі школи Фулитка О.В. та Кочіш В.В.  провели заходи «Традиції вербної неділі» та «Великодні традиції Закарпаття».        Було проведено майстер - клас з виготовлення Великоднього масляного баранчика .       А організаторами «Центру дитячої та юнацької творчості «Сузір’я» Хустської міської ради  організовано і проведено міні-фестиваль "Воскресни, писанко!". Під час якого присутні взяли участь в  майстер-класі по виготовленню писанок у техніках:  "декупаж" ( Попович О.В.);  "канзаші" (вироби зі стрічок - Кострець Г.В.). З розписом  у Петриківському та Самчиківському стилі  ознайомила Бонь О.В.       Великодні квіточки із Пасочок для діток ВПО, які перебувають у Кірешській ПШ. від Ю.А.Ворон.    Щиро дякуємо усім хто зміг на якийсь час зробити так, щоб діти занурилися у процес творчості, позитивних емоцій, спокою, забули про війну, про пережите.

19:17 22.04.2022

Повертайтесь живими...

Дитячі малюнки учнів Кірешської початкової школи передадуть волонтерам. Їх, разом з іншими речами для воїнів, повезуть у гарячі точки України. На дитячих малюнках синьо-жовті кольори, державні символи, квіти, воїни та слова побажання. Найголовніше, кажуть діти, щоб усі захисники повернулися додому й Україна перемогла. За спинами воїнів Збройних сил України ці школярі почуваються у безпеці і тому вирішили хоч якось підтримати бойовий дух солдатів.

18:24 09.04.2022

Загальнонаціональна хвилина мовчання

В Україні щоранку о 9:00 буде хвилина мовчання – указ Президента. Президент України Володимир Зеленський 16 березня підписав указ про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії Росії проти України. Хвилина мовчання проводитиметься щодня о 9:00.

08:30 17.03.2022

21 лютого - Міжнародний День рідної мови .

   Мова - духовний скарб нації. Це не просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших серцях. Змалечку, виховуючи в собі справжню людину, кожен із нас повинен в першу чергу створити в своїй душі світлицю, у якій зберігається найцінніший скарб – МОВА.

20:28 21.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень