A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КІРЕШСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА ХУСТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Дата: від до Скинути

Тривожні дзвони Чорнобиля

26 квітня 1986 року...В історії нашого народу чимало скорботних дат, спогадів, які пронизують серце гострим болем.Одна з них - Чорнобильська трагедія. Ця дата назавжди залишиться в пам'яті людства. Вшановуючи День Чорнобильської трагедії, з учнями 2 та 3 класів Кірешської ПШ було проведено виховну годину "Чорнобиль - рана України". Діти переглянули відео"Казка про Чорнобиль", підготували вірші на дану тему , взяли участь у флешмобі "Свічка пам'яті. В 4 класі було проведено " Урок пам'яті Чорнобиля ", а також учні написали диктант "Чорнобильські дзвони".

18:51 26.04.2023

Всесвітній День Землі.

З метою виховання в учнів любові, доброти, почуття патріотизму, відповідальності за майбутнє нашої планети 24 квітня в 2 класі  була проведена виховна година "Всесвітній день Землі". Здобувачі освіти почули цікаву інформацію про свято, переглянули відео та виготовили лепбук «Збережімо нашу Землю!» Якщо кожен із нас врятує маленьку Батьківщину - свій рідний край, то через десятки, а може й сотні років, він озветься в серцях вдячним дзвоном.

17:30 24.04.2023

Великдень в Кірешській ПШ

Великдень всіх нас на гостини просить Малює сонце, полотно небес. І крашанку, як усмішку підносить, «Христос Воскрес!» – «Воістину Воскрес!» Великдень – величне і світле свято для кожного з нас. Кожна родина веде ретельні приготування, прибирає та прикрашає оселю. Наша шкільна родина теж готувалася до свята, як належить. Вчителі , вихователі , учні  і навіть найменші дошкільнятка , створювали особливий настрій до великого весняного свята. Протягом двох тижнів було проведено різні заходи .  Діти навчилися ліпити, оздоблювати крашанки кольоровим папером, малювати та розписувати писанки отримавши  величезне задоволення, що вони можуть теж приймати участь і вносити свою краплинку турботи та краси в святкуванні Великодня. Дитяча творчість не залишить нікого байдужим. Сьогодні ми молимося за нашу Українську землю, за наш Український народ і просимо щоб Господь усіх нас Благословив та дарував нам МИР. Нехай це світле свято принесе всім нам духовне очищення, віру в щасливе мирне майбутнє, стійкості нашим воїнам, а Україні — перемоги !

19:46 14.04.2023

Писанка для захисника

Напередодні світлого свята Великодня вихованці Кірешської початкової школи долучились до акції "Писанка для захисника ".У нинішній непростий час писанка – це дуже трепетно і актуально. Хочеться нашим хлопцям подарувати щось українське,  щоб вони мали писанку-оберіг  саме із українським орнаментом. Крім того, були виготовлені  листівки та малюнки у формі писанки. Усі ці вироби були зроблені з великою любов'ю для наших захисників та захисниць.

18:38 07.04.2023

Березнева толока в Кірешському навчальному закладі

Сьогодні, 24 березня , в нашому закладі була проведена "Весняна толока -  2023 ". Колектив дружньо  , разом з вихованцями , провів прибирання території .Були приведені у належний стан усі споруди , огорожі ,впорядковані клумби , квітники , живоплоти.

20:49 24.03.2023

Весна завітала в садочок

Весна прийшла і все кругом ожило. Сонячні промені пробиваються крізь хмари, проганяючи холод. Сніг сходить з пагорбів веселими струмочками. Звідусіль чується їх дзюрчання. Весна прийшла і принесла нове життя.

19:29 24.03.2023

День народження Кобзаря

9 березня ми відзначили 209-ту річницю з Дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Шевченківські дні – чудова нагода вшанувати Кобзаря, дізнатися більше про його життя та творчість, почути його, таку актуальну сьогодні поезію. Шевченківські дні 9 та 10 березня пройшли і у Кірешській ПШ. Так в 4 класі пройшов урок -конкурс "З іменем Тараса" на краще декламування віршів Тараса Шевченка. В 2-3 класах була  проведена виховна година «Його ми звемо Кобзарем», де школярі дізналися про цікаві факти  життя поета ,згадали про його  важку долю ,слухали вірші, розгадували кросворд, розмальовували малюнки до віршів Кобзаря. В 1 класі учні разом з вчителем створили буклет "Ми Шевченка славить будем і ніколи не забудем !", заспівали пісню "Зацвіла в долині червона калина". Наймолодші вихованці нашого закладу переглянули фільм про життя маленького Тарасика.  Як весна оновлює природу,так само поезія Великого Тараса оновлює наші серця,закликає бути чесними і милосердними,щиро любити свій народ ,свою Украіну!

18:52 10.03.2023

День рідної мови

21 лютого відзначається Міжнародний день рідної мови. Українська мова – одне з найцінніших надбань, яке залишили нам наші пращури. В історії української мови були доволі складні часи – її забороняли, викорінювали з побуту, культурного та політичного життя. Попри всі складнощі український народ зміг зберегти квітучу мову, якою розмовляють понад 45 мільйонів людей по всьому світу.  

20:05 21.02.2023

Ангели пам'яті

20 лютого вшановують пам'ять Героїв Небесної Сотні.У Кірешській ПШ з учнями 2-3 класів було проведено виховну годину "Ангели пам'яті". Діти подивилися відео про Небесну Сотню. Потім виготовили паперових ангелів пам'яті та розвісили їх на деревах, у пам'ять про загиблих героїв під час Революції Гідності. Ми маємо виховувати патріотів ще з дитячого садочка, але це, не повинно перетворюватися на формалізм. Усе має йти від душі... 

19:42 20.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень