A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КІРЕШСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА ХУСТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Дата: від до Скинути

День єднання українців

Маленькі вихованці дошкільного підрозділу Кірешської ПШ та учні школи щиро вітають всіх українців з ДНЕМ ЄДНАННЯ!  

22:59 16.02.2022

День соборності України

    На долю нашого народу випало багато героїчного і водночас трагічного. Здавна земля наша була ласим куснем для сусідів. Історія України - це історія народу, який протягом багатьох століть боровся за свою незалежність та єдність. І от 22 січня ми відзначаємо День соборності України. Це надзвичайно важлива дата в історії нашої держави.     Цього дня в Кірешській ПШ з учнями 1- 4 класів було проведено виховні години «Безсмертна моя Україна», «Україна – соборна держава» . Діти переглянули тематичні фільми та презентації. Вони прикрашали класну дошку власними малюнками. Учні створили ланцюг єдності та відтворили «живу картину» єднання. Була проведена вікторина «Моя Україна - єдина країна».    Метою усіх цих заходів було стимулювати інтерес в учнів до минулого України, виховувати почуття патріотизму та незламності.  

18:01 22.01.2022

З Різдвом Христовим !

Сьогодні в небі справжньою царицею, найяскравішою, найсвітлішою і самою мерехтливою, стала велика різдвяна зірка. Вона знову, як і багато століть поспіль, радує весь наш світ доброю і світлою звісткою – Христос народився! І радіє земля, і радіють небеса, наповнюючи наші душі, наші серця і наші думки справжнім дивом. Нехай же прихильною буде до вас ваша доля, нехай вона наповнює радістю і великим сенсом кожен ваш ранок. Загадайте сьогодні ваші найпотаємніші, найважливіші бажання. А ми усі разом побажаємо, щоб вони обов’язково здійснилися, у цю священну ніч. Нехай ваш дім наповнюється щастям, душевним теплом і пахощами ніжності й взаєморозуміння. Нехай в душі кожного з вас завжди живе гармонія. З Різдвом Христовим!

09:28 06.01.2022

СВЯТО МИКОЛАЯ 2021

  З Днем Чудотворця Небесного, з Днем святого Миколая! Миру, добра, затишку вашому дому зичать усім вихованці Кірешської початкової школи . Здоров'я, процвітання вам і вашим близьким. Нехай Святий збереже від усього поганого, подарує радість і поселить любов у ваших серцях!       Цікаво та весело пройшло свято Миколая в нашій школі . Вихованці дошкільного підрозділу та учні 1-4 класів співали, розказували вірші та казочку про Святого Миколая і в нагороду отримали найсмачніші подарунки.

13:44 19.12.2021

International Tea Day - Міжнародний день чаю

Щороку 15 грудня світ відзначає Міжнародний день чаю. Свято, присвячене одному з найдревніших напоїв на планеті, сповнене різних традицій.

20:19 15.12.2021

10 грудня - Міжнародний день захисту прав людини.

Ти знай – ти маєш право на життя, На вільні дії, радісне буття, На щастя, на сім'ю, кохання, На волю, на повагу, на визнання, На думку особисту і на мрію, На те, що серце й розум гріє, На захист, на порозуміння, На владу, на привілля, на хотіння, На творчість, на пізнання світу, На враження, поняття і освіту… Ти захисти себе від посягань, Ти бийся за свободу без вагань, Моральні цінності й права ти захисти, Але й ланцюг закону не впусти! 10 грудня - Міжнародний день захисту прав людини. З нагоди цього дня класоводом 3 класу Беца Н.І. було проведено виховну годину «Кожна людина має право ». Мета цього заходу – навчити учнів визначати у повсякденному житті правові ситуації та встановлювати шляхи їх розв’язання.  

19:33 10.12.2021

Всесвітній день української хустки

    7 грудня відзначається Всесвітній день української хустки. Хустка це символ нашого народу, вона оберіг,що символізує любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм. Вихователями ГПД Росоха М. В. та Фулитка О.В. з учнями 1 та 2 класу було проведено свято - "Дай, мамо, мені хустку, на згадку". Пам'ятаймо і відроджуймо традиції української хустки!

20:15 07.12.2021

З Днем Збройних сил України

    «6 грудня — це свято пам’яті тисяч відважних воїнів, які віддали свої життя за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави.     День Збройних сил України — це насамперед свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких наша країна досі лишається суверенною незалежною державою» - саме такими словами розпочав виховний захід для учнів 3-4 класів Кірешської ПШ директор школи Віталій Бута ,присвячений Дню ЗСУ.     Серед учнів 1-2 класу вихователями ГПД Росоха М.В. , та Фулитка О.В. було проведено конкурс"Я - майбутній захисник Вітчизни", та пергляд відео "Збройні Сили України вражають".  

19:54 07.12.2021

Міжнародний день інвалідів

   Щороку , на початку грудня у Міжнародний день інвалідів, ми разом з усією світовою спільнотою ще раз переосмислюємо все, що зроблено на підтримку людей з особливими потребами.

20:44 03.12.2021

СНІД – небезпечна хвороба

   1-го грудня відзначається Всесвітній День боротьби зі СНІДом. Його мета – привернути увагу громадськості і нагадати суспільству, що СНІД є однією із самих глобальних проблем людства. Першого грудня у Кірешській ПШ з учнями 1-3 класів було проведено ряд виховних заходів : - «СНІД – загроза людству» (виховна година)класовод 1 кл.Росоха М.В.; - «Не дай СНІДу шанс» (виховна година) класовод 3 класу Беца Н.І.; - «Що треба знати про СНІД» (вікторина) класовод 2 класу Фулитка О.В.. Також діти переглянули відео «Профілактика СНІДу»,презентацію «Що таке СНІД», мультфільм «ВІЛ і СНІД». Учні взяли участь у флешмобі на підтримку, хворих на СНІД. Такі заходи допомагають дітям усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, уберегти себе від цього страшного захворювання.  

19:29 01.12.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень