A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КІРЕШСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА ХУСТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Дата: від до Скинути

День Єднання

16 лютого в українських містах і селах  піднімають державний прапор і виконують гімн. Україна відзначає державне свято - День єднання .

18:23 16.02.2024

День безпечного Інтернету

6 лютого  у світі відзначається День безпечного Інтернету ( #ДеньБезпечногоІнтернету). З цієї нагоди вчитель інформатики Беца Н.І. разом з учнями  Кірешської початкової школи  долучились до освітніх заходів присвячених цьому дню. В 3  та 4 класах був проведений урок на тему платіжної безпеки, розроблений експертами Національного банку України в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай, Тема заняття : "Готівкові та безготівкові гроші" (https://cutt.ly/dwLvCy6I).

18:51 09.02.2024

День Соборності України

   День Соборності України — державне свято України, яке відзначають щороку 22 січня  у день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки. Цей день ще називають корінням української єдності.Акт Злуки об’єднав в одне державне ціле всі землі, які заселяє українська нація. А також засвідчив духовну консолідацію народу незалежно від національності. Зрештою, став фундаментом побудови демократичної держави та запорукою виживання й існування нації. Сьогодні, у часи повномасштабної війни з росією, ідея соборності залишається нашою базовою національною цінністю. Адже наша єдність — це наша зброя! Вихователями дошкільного підрозділу Кірешської початкової школи та вчителями школи були проведені виховні заходи з нагоди Дня Соборності України, учнями 1 класу була виготовлена листівка присвячена цьому пам'ятному дню.   

16:52 23.01.2024

Новорічне свято в найменших вихованців Кірешської початкової школи.

Зима – це пора коли не тільки дітлахи, а й дорослі вірять у казку, діти з нетерпінням чекають на новорічне дійство у святковому залі біля ялинки! Наймолодші наші вихованці із задоволенням танцювали, співали , спостерігали за розгортанням подій на святі та отримували солодкі подарунки.  

19:21 30.12.2023

З Різдвом Христовим та Новим роком !

Дай Боже вам любові і тепла, Добра в сім'ї і затишку в оселі, Щоб щастя світла музика текла В різдвяні свята, щедрі і веселі! *** Хай здійснює бажання рік Новий, Хай вся родина ваша процвітає, З чудовим святом, радості і мрій Ми  щиро і сердечно вас вітаєм ! Привітання з зимовими святами від учнів Кірешської початкової школи .

17:07 25.12.2023

День української хустки

Українська хустка - національний символ-оберіг, символ прихильності, любові, вірності, прощання і скорботи. Протягом усього життя супроводжує людину українська хустина: при народженні, на польових роботах, на сватанні й весіллі, у повсякденному житті. На ній і гроно, і пелюстка, І небо, й райдуги на ній…  Мов берегиня вроди хустка  Здавен у нашій стороні.  Та - нареченим на щастя,  Та - на добро матерям,  Вічний дарунок - хустка квітчаста... Вихованці нашого закладу продемонстрували красу української хустки. Українська хустка - це символ нашого народу, вона оберіг, що символізує любов та свободу, вірність традиціям і патріотизму. Свято української хустки сприяє збереженню та відродженню українських традицій.

19:01 07.12.2023

Ходить по землі Святий Миколай

У День Святого Миколая діти згадують усі свої добрі вчинки і очікують на подарунки. 6 грудня   Миколай – Чудотворець завітав до здобувачів закладу освіти Кірешської початкової школи  та дошкільного підрозділу  із солодощами , подарунками та гарним настроєм.

19:33 06.12.2023

День Волонтера 2023

5 грудня - Міжнародний день волонтера .  Це день , коли ми відзначаємо роботу та зусилля людей, які добровільно віддають власний час та енергію, щоб допомагати іншим. Сьогодні волонтерство є важливою складовою суспільства, адже ці люди змінюють світ на краще, допомагаючи тим, хто цього дійсно потребує.Сьогодні в Україні до волонтерів ставляться по-особливому. Адже після 24 лютого 2022 року волонтерський рух показав усьому світові, що це потужна сила . Крім того, українські волонтери – це головна підтримка для ЗСУ. Вони виробляють та знаходять необхідні речі, продукти,   речі першої необхідності, підтримують моральний дух бійців. Колектив Кірешської початкової школи приєднується до волонтерського руху  задля наближення перемоги над ворогом.

08:36 05.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень