A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КІРЕШСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА ХУСТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Дата: від до Скинути

1 вересня - День знань !

1 вересня - це початок нового навчального року, важливий день в житті кожного учня та вчителя. Цей день завжди залишається в пам'яті кожної людини - перший шкільний день, перший урок, перша вчителька. День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Нехай цей навчальний рік відкриє перед учнями нашої школи нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей. Сподіваємося, що День знань стане для школярів початком наполегливої праці, надійним кроком у світ пізнання. З нагоди свята бажаємо вам незабутніх миттєвостей шкільного життя, справжніх відкриттів, пізнання світу!

15:56 01.09.2021

ВИПУСК 2021 старшої групи "Казкова"

    Сьогодні дуже важлива подія для наших діток — перший випускний в дитячому садку Кірешського дошкільного закладу ! Вітаємо вас, наші малюки, зі святом! Бажаємо чудового настрою, багато енергії і активності, тяги до пізнання і завжди дзвінкого і щирого сміху. Нехай ваші перші кроки шкільного життя будуть легкі, зрозумілі й цікаві. Вітаємо з маленькою подією! Удачі вам і успіхів! Будьте здорові, успішні і мудрі !

18:22 18.06.2021

Вишиванка єднає українців

Вишиванка вважається оберегом від усього лихого, що може статися в людському житті. Вона є символом краси та міцного здоров’я, а також щасливої долі. В Україні вишиванка теж символізує родинну пам’ять, вірність та любов у сім’ї. Святковий захід та флешмоб у нашому навчальному закладі проводився з метою відродження та поширення національних традицій, виховання, любові і бережливого ставлення до спадщини українського народу, збереження і використання вишиванки як унікального феномену культурного надбання українського народу, естетичного виховання молодого покоління.  

15:13 20.05.2021

Матусю - сонечко моє.....

   Цього року День матері в Україні припадає на 9 травня. Щастя й краса материнства в усі століття оспівувалися кращими художниками і поетами. І невипадково - від того, наскільки шанована в державі жінка, яка виховує дітей, можна визначити ступінь культури й благополуччя суспільства. Щасливі діти ростуть в дружній родині й під опікою щасливої матері. В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

13:18 07.05.2021

Світле свято Великодня

   Весною приходить до нас одне з найвеличніших християнських свят – Великдень . Великодній день – святий день . До Великодня готуються заздалегідь. То ж і вихованці нашого навчального закладу теж готувалися до цього великого свята. Учні школи та вихованці садочка ознайомлювалися з народними традиціями святкування Великодня,малювали малюнки із зображенням писанки, створювали свої крашанки, виготовляли святкові листівки, а на завершення у стінах закладу було проведено свято «Світле свято Великодня».

11:56 04.05.2021

Тиждень екології

З 12 по 16 квітня в Кірешській ЗОШ  пройшов тиждень ЕКОЛОГІЇ  під девізом "Збережемо красу Землі для наших нащадків". Протягом тижня було проведено ряд заходів : конкурс малюнка "День довкілля -День Землі",виховний захід "З турботою про Землю",вікторини , кросворди, екологічні квести, перегляд відео , екскурсія в КБЗ "Долина нарцисів імені професора Василя Комендаря ."

20:08 16.04.2021

ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ - БУДЬ ОБЕРЕЖНИМ НА ДОРОЗІ !

Ми з вами щодня перебуваємо в ролі учасника дорожнього руху. Переходимо дорогу – ми пішоходи, рухаємося міським транспортом – пасажири, а якщо маємо власний транспорт, то час від часу стаємо водіями . Для виконання цих ролей ми повинні знати правила дорожнього руху, та засоби його регулювання. В Кірешській ЗОШ І ступеня та дошкільному підрозділі «Нарцис» з 15.02. по 19.02 пройшов тиждень безпеки «Будь обережним на дорозі!». Вчителями та вихователями навчального закладу було проведено ряд заходів.

19:36 19.02.2021

Виховна година "Безпечний інтернет "

«Кожна дитина залежно від віку має різні потреби, проте вони завжди включають питання безпеки. Батьки та вчителі мають розуміти, з якими ризиками діти можуть зіткнутися в будь-якому віці і як саме їх можна захистити. З 15 по 17лютого 2021 року в Кірешській ЗОШ пройшли уроки з питань безпеки в Інтернеті , захист дітей в цифровому середовищі: «Моя суперсила – безпека в Інтернеті» та «Не ведусь: ми – герої безпеки в Інтернеті» . Для уроків вчителем інформатики  Беца Н.І. був використаний проєкт #stop_sexтинг  https://stop-sexting.in.ua/category/materials/1-4-klas/ – це не лише ґрунтовні теоретичні знання, а й практичні вправи та інтерактивні ігри, які батьки та вчителі можуть використовувати для того, щоб Інтернет залишався для дітей простором можливостей, а не місцем можливої небезпеки!».  

18:45 17.02.2021

Екологічний урок присвячений Всесвітньому дню водно - болотних угідь

Щорічно 2 лютого відзначають Всесвітній день водно - болотних угідь . Головна мета- пригорнути увагу громадськості до захисту водно - болотних угідь від діяльності людини. 1-2 лютого екопровідники Карпатського біосферного заповідника "Долина нарцисів" Олена Ігнатко та Ніна Росоха разом з вчителем 2 класу Н.І.Беца та вихователем К.В.Тодавчич , провели екологічні уроки в 2 та 4 класах , та підготовчій групі дошкільного підрозділу Кірешської ЗОШ .

20:46 02.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень