A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КІРЕШСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА ХУСТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Дата: від до Скинути

21 вересня - День миру в Кірешській ПШ

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози від горя та втрат.Кожен українець мріє про перемогу і якнайшвидше припинення бойових дій, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою і світле майбутнє дітей.У цей день прийнято вітати один одного з Днем миру, бажати миру в усьому світі та у власному житті. То ж і ми бажаємо усім Вам ЩАСТЯ , МИРУ і ДОБРА !!! Вихованці Кірешської початкової школи.

19:46 21.09.2023

День знань 2023

У День знань бажаємо нашим учням , щоб гарний настрій не згасав, мрії збувалися, а навчання давалося легко. Нехай навчальний рік буде наповнений незабутніми моментами, відкриттями та грандіозними успіхами.

18:20 01.09.2023

Свято Останнього дзвоника та Дня захисту дітей

Усі ми родом з дитинства… Це найпрекрасніша пора життя людини, час великих відкриттів, коли все здається новим та незвіданим. Світ дитинства чарівний та цікавий, сповнений мрій та щирої радості. Однак, щоб так було в кожної дитини, доводиться докладати зусиль, в першу чергу, дорослим. Чудові святкові дні – Останній дзвоник та День захисту дітей. У них багато спільного, адже школа є тим надійним острівком для дитини, де реалізуються її права, де вона отримує соціальний захист та підтримку. У наших силах створити всі необхідні умови для дорослішання юного покоління, аби в майбутньому наші діти стали гідними громадянами України: розумними, справедливими, чесними, з правильною системою цінностей. Усім дорослим бажаю дозволяти собі хоч іноді впадати в дитинство: радіти дрібницям, безтурботно розважатись, а головне – бути щирими, більше мріяти й вірити в чудо. Давайте не забувати, що саме ми є творцями дитячого щастя. Діти дивляться на нас… Будьмо ж гідним прикладом для них!

23:12 01.06.2023

Прощавай, букварику,наша перша книжко!

- Ми з нетерпінням чекали на нього,щоб розказати чого ми навчилися. Свято  Букварика приходить до кожного один раз у житті.І присвячене воно книжці, без якої не може обійтися жодна людина, Буквар. Буквар – це «чарівний золотий ключик» який відчиняє всім двері у світ знань.І де б ви не вчилися,у майбутньому- у школах,ліцеях.університетах- кожен згадуватиме свою найпершу книгу найщирішою вдячністю та шаною.Тому,сьогодні подяка букварику за науку від наших першокласників.

18:18 27.05.2023

День вишиванки - 2023

  У культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка - яскравий приклад і підтвердження цьому. Вишиванка – це наша національна гордість. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та пам’яті. За традицією вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, з роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.   18 травня у Кірешському навчальному закладі відбувся День вишиванки. Дрес-кодом дня була вишиванка, і вся школа замайоріла різнобарвними візерунками української вишивки.   В акції взяли участь не лише учні, а й усі вчителі , вихователі та персонал школи. Протягом дня було проведено безліч виховних заходів даної тематики. Учні школи читали вірші про вишиванки, українські традиції, виконували творчі роботи з українською символікою, грали гру "Підбери орнамент ", створювали українську ляльку та живу вишиванку. З молодшими вихованцями в садочку було проведено заняття з розвитку мовлення "Українці ми маленькі" та інтегроване заняття "Вишита сорочка".    І як результат, окрім вираження своєї національної та громадянської позиції – позитивні емоції, піднесений настрій, відчуття гордості за приналежність до українського народу.

19:15 18.05.2023

Вітаємо усіх , чиє ім'я МАМА !

День матері – чудове свято, яке вшановує наших найрідніших матусь. Тож не забудьте привітату найріднішу людину у своєму житті ... Мамо! Дай руки твої поцілую І пригорну я тебе до грудей… Я так люблю тебе, мамо й ціную, Ти найрідніша для мене з людей!   Щиро з Днем матері я привітаю, Ніжність свою тобі щедро віддам! Щастя й здоров’я тобі побажаю, Ти найдобріша у світі із мам!

19:47 13.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень