A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КІРЕШСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА ХУСТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Вікриті навчальні та виховні заходи в рамках методичного тижня.

Дата: 23.11.2022 22:55
Кількість переглядів: 170

В рамках продовження проведення методичного тижня вчителів початкових класів та музичного керівника Кірешської ПШ було проведено ряд заходів.

     Учитель початкових класів Беца Н.І. провела відкритий урок з української мови в 4 класі на тему «Іменник як самостійна частина мови. Повторення вивченого про іменник». Урок комбінований . Його мета повторити та узагальнити знання учнів про іменник як частину мови, його граматичні ознаки; удосконалювати вміння визначати рід,число іменників; розвивати мовлення, логічне і критичне мислення,пізнавальний інтерес; виховувати почуття колективізму, увагу, спостережливість. Вчитель на уроці використала стратегію «Мозкова атака», метод «Передбачення», «Асоціативний кущ», «Огляд за категоріями», «Речення з відкритим кінцем», питання – відповідь. Урок пройшов цікаво в доброзичливій атмосфері.

   Вихователем ГПД Величко М.В. було проведено виховну годину з учнями 3-4класів на тему: «Україна – наша Держава»! Мета заняття : поглибити знання учнів про нашу державу ; формувати національну свідомість школярів ; розвивати пізнавальні інтереси;виховувати любов до рідного краю , його історичного минулого та сучасного, шанобливе ставлення до символів держави. Виховний захід пройшов надзвичайно патріотично. Всі учні та педагоги навчального закладу в кінці заняття підтримали співом Молитву за Україну .

 

   Музичний керівник навчального закладу Бута С.М. провела у дошкільному підрозділі музичне заняття у змішаній групі «Коли і чому сумують іграшки». Мета заняття вчити дітей уважно слухати музику , визначати настрій музичного твору, правильно називати і упізнавати звучання знайомих музичних інструментів, закріпити вивчені пісні; розвивати музичний слух , пам’ять , мислення , відчуття ритму. Сприяти виникненню відчуття емоційного задоволення музичним заняттям. Заняття пройшло весело , цікаво , емоційно з позитивним настроєм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень