A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КІРЕШСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА ХУСТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Дата: від до Скинути

Тиждень безпеки дорожнього руху

Твій друг – безпечний рух Життя – це найдорожчий скарб. Та в дитинстві ми не розуміємо, що ним треба дорожити і здоров'я берегти. В цей час майбутнє уявляється безхмарним, а життя – безкінечним. Та насправді це не так, мить - і яскраві фарби радості змінюються на сумні відтінки біди. А щоб цього не сталося, потрібні знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації, і, головне, чітко їх дотримуватись. Тому традиційно в нашій школі та дошкільному підрозділі проводиться тиждень безпеки дорожнього руху, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі. В рамках тижня класоводами та вихователями були проведені тематичні уроки та бесіди на тему «Я - учасник дорожнього руху», «Мій друг - дорожній рух», «Безпека дорожнього руху – це життя!» з використанням відео презентацій та навчальних мультфільмів, гра «Дорожні знаки - наші друзі». Свої знання з ПДР учні намалювали і оформили класні дошки, щоб усі, хто проходив повз клас, могли переглянути і повторити правила. Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху.

18:40 21.11.2022

"Будьмо толерантними"

      Міжнародний день толерантності — свято, яке відзначається 16 листопада в усьому світі. Саме в цей день в Кірешській початковій школі відбувся день толерантності. Впродовж дня робота вчителів початкових класів була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок. Так для учнів 1 класу була проведена година спілкування "Планета толерантності", а для учнів 3 класу було проведено класну годину "Долоньками творимо ДОБРО". Учні 2 та 4 класів прийняли участь у тренінгу "Будьмо толерантними". День толерантності пройшов активно, весело, творчо та толерантно!

17:48 17.11.2022

Радіодиктант національної єдності 2022

9 листопада 2022 року у День української писемності та мови відбувся традиційний радіодиктант національної єдності. Цьогоріч до написання диктанту приєдналися  вчителі та вихователі Кірешської початкової школи. Найбільше й найдорожче добро кожного народу – це його мова.«Мова народу – це його дух, і дух народу – це його мова», - писав В. фон Гумбольдт.То ж будемо  берегти , плекати і розвивати дух українського народу - нашу рідну мову.

17:27 09.11.2022

ОСІНЬ ЗОЛОТУ ВЕЛИЧАЄМО В КОЗАЦЬКОМУ РОДУ

   В останній тиждень жовтня  в дошкільному підрозділі Кірешської початкової школи було проведено свято з дітьми різновікової групи "Осінь золоту величаємо в козацькому роду ". Свято було проведено вихователем Буковецькою Наталією Василівною . Дітки брали участь у різних естафетах , виконували танок козаків «Гопак», розказували віршики. Маленькі козачата отримали море позитиву від проведеного свята.

14:17 28.10.2022

Міжнародний Урок доброти 2022

     Щорічно учні школи приймають участь у проєкті «Урок доброти», що виховує у дітей та молоді гуманне ставлення до тварин. На цих уроках діти вчаться чуйності та відповідальності у ставленні як до домашніх улюбленців , так і до безпритульних тваринок. Вчитель 4 класу Беца Н. І. провела цікаве та корисне заняття про гуманне та відповідальне ставлення до тварин. Діти отримали практичні поради як правильно доглядати за домашніми котиками та песиками, а також, як поводитись при зустрічі з безпритульними тваринами.

17:02 05.10.2022

Вітання педагогам 2022

     Всеукраїнський день дошкілля відзначають в останню неділю вересня. День працівників освіти відзначається в першу неділю жовтня . Професія вихователя як і професія вчителя вимагає глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання наших дітей на початку їхнього життєвого шляху - не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже все наше майбутнє. Дорогі наші педагоги прийміть поздоровлення в ці осінні дні і прийміть найкращі побажання від вдячних сердець! Наші милі, любі педагоги, Вам поклін низький аж до землі, За завзятість у своїй роботі, За знання, терпіння і турботу. І нехай у найскрутніший час Віра в краще не покине вас, Зіронька надії не згасає, І Господь життя оберігає.

18:54 30.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень