A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КІРЕШСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА ХУСТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Дата: від до Скинути

Не дамо загасити свічку пам'яті

   З метою вшанування жертв пам'яті Голодомору 1932-1933 рр. в Україні та виховання ціннісного ставлення до держави, поваги до її історичного минулого, в Кірешській ПШ було проведено виховні години ,,Не дамо загасити свічку пам'яті''.    Учні своїми руками виготовили символічні колоски пшениці, квіти-незабудки та свічки пам'яті. Переглянули відеофільми, в яких почули спогади очевидців страшної трагедії, ознайомилися з багатьма новими фактами про ті події.    Цей день, сповнений емоціями смутку, жалю, переживань та скорботи назавжди залишиться в серцях малих школярів.

20:07 26.11.2021

День Гідності та Свободи

     21 листопада Україна відзначає День Гідності та Свободи. Саме цього дня розпочалися дві доленосні для країни події: Помаранчева революція 2004 року та Революція Гідності 2013 року, що стали історичними віхами вже новітньої незалежної України. З нагоди цих подій в Кірешській ПШ було проведено виховну годину ,,Герої не вмирають''. Учні ознайомилися з історією виникнення Дня Гідності та Свободи , усвідомили значення понять ,,гідність'' та ,,свобода''. Вслухаючись у слова пісні ,, Пливе кача'', яка стала одним із символів Євромайдану, дикламуючи зворушливо і патріотично вірші, школярі вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні.

17:41 24.11.2021

20 листопада — Всесвітній день дітей

    20 листопада — Всесвітній день дітей. Це день світового братерства і взаєморозуміння між дітьми та заради дітей. Він присвячений діяльності, спрямованій на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі. В нашому навчальному закладі  відбулися ряд тематичних заходів: виховні години "Подорож у країну прав дитини", "Дитинство під охороною закону". Вихователями ГПД було проведено презентацію на тему: «Країна моїх прав»,переглянуто відеоролик: «Неповторний світ дитинства». Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра, справедливості, мужності ми в них закладемо, залежить не тільки майбутнє нашої країни, а й майбутнє всього нашого світу.

18:19 22.11.2021

Тиждень толерантності 2021

   До міжнародного дня Толерантності з 8 по 12 листопада в дошкільному підрозділі Кірешської ПШ , та з 15 по 19 листопада в початкових класах нашого закладу проведено тематичний тиждень Толерантності. Тематичний тиждень проведено з метою формування у дітей шкільного та дошкільного віку почуття толерантності, інтересу та поваги до інших національних культур, виховання у них миролюбності, прийняття та розуміння інших людей, вміння позитивно з ними взаємодіяти та з метою розвитку толерантних настанов усіх учасників навчально-виховного процесу.

18:26 18.11.2021

9 листопада - День української мови та писемності!

  9 листопада українці у всьому світі відзначають надзвичайно важливе свято – День української писемності та мови. Це свято започаткували ще у 1997 році. За православним календарем – це день вшанування пам’яті преподобного Нестора-літописця – письменника, основоположника давньоруської історіографії, першого історика Київської Русі.    Класними керівниками та вихователями ГПД навчального закладу було проведено виховні години"Мова моя рідна ,мова солов'їна","Моя чудова рідна мова" ,"Люби ,вивчай рідну мову"  , перегляд презентацій , виразне читання віршів про мову учнями.    Також у школі проведено І етап Міжнародного конкурсу знавців української мови імені П. Яцика.

18:07 09.11.2021

До нас завітала осінь...

Журливо музика заграла, і закружляло в вальсі листя. В країну осінь завітала красива, сонячна, барвиста. Відкриваємо завісу ненароком, вона тоді буває чарівна, коли стає золотокоса. Отож, запрошуємо в осінь до Кірешської початкової школи.

19:25 05.11.2021

КОЗАЦЬКІ ЗАБАВИ -2021

14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисника України. 14 жовтня християни святкують день Покрови Пресвятої Богородиці. Це свято вважається одним із найбільш шанованих свят в Україні. Зі святом Покрови співпадає святкування Дня українського козацтва. З давніх-давен Божа Матір вважалася покровителькою усього українського козацтва. Козаки настільки глибоко й щиро шанували образ Покрови Божої Матері, вірили у її силу й урочисто святкували цей день, що у народі закріпилася й друга назва свята – Козацька Покрова. А з 2015 року 14 жовтня є державним святом – Днем захисника України. Тож і учні нашої школи підтримують українські традиції. І вже стало традицією ,у ці дні проводити у стінах закладу «Козацькі забави», щоб учні відчули себе майбутніми козаками та козачками.  

17:29 15.10.2021

День вчителя !

Учитель - горде звання, яке по життю несуть тільки найбільш заслужені і гідні ! Так нехай же вчительські нелегкі будні приносять тільки радість і будуть плідними. Нехай учні будуть старанними, сумлінними — такими, якими можна пишатися. Дуже приємний сюрприз підготували для вчителів школи учні 4 класу разом з класним керівником Бута Світланою Михайлівною.

16:08 03.10.2021

21 вересня - День миру.

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть дружно та спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, не ллються сльози горя та втрат. Цей день присвячений ідеалам миру як у відносинах усередині держав, так і у відносинах між усіма державами, народами та покликаний змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити щось заради спокою на Землі.В цей день учні та вчителі нашої школи підтримали флешмоб «Голуб миру» та було проведено виховні години: «Хай буде мир на всій землі», «Мир на землі – радість у родині», «Дружно за мир стояти – війні не бувати», «Діти проти війни».

16:43 21.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень