A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КІРЕШСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА ХУСТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Дата: від до Скинути

День Гідності і Свободи

З нагоди Дня Гідності та Свободи в  Кірешській початковій школі було проведено ряд заходів спрямованих на вшанування патріотизму та мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси, європейський вибір нашої держави. 1-2 класи – виховний захід « Я бажаю Україні …», 4 клас - виховна бесіда "Що означає бути гідним?",3 клас - інформаційна хвилинка "Україна єдина і неділима", 3-4 класи - виставка малюнків  «Я люблю тебе ,Україно!». Учні переглянули документальний фільм - «Вільні творити майбутнє».

17:19 22.11.2023

Челендж - руханка : Ми-Українці !

   З ініціативи КЗПО Закарпатського обласного центру дитячої та юнацької творчості "ПАДІЮН" Закарпатської обласної ради, з метою пропаганди здорового і активного способу життя , учні Кірешської початкової школи  та вихованці дошкільного підрозділу охоче доєднались до спортивної челендж - руханки.  ::

18:00 17.11.2023

Твоя безпека у твоїх руках !

    З метою проведення профілактичної роботи серед учасників освітнього процесу щодо дотримання правил безпечної поведінки, формування вміння прогнозувати небезпечні ситуації та знаходити правильні рішення щодо безпечного виходу з цих ситуацій, прищеплення навичок обережної поведінки в надзвичайних ситуаціях  та бережливого ставлення до збереження свого здоров’я, життя та життя оточуючих, підняття рівня інформаційно–просвітницької роботи з питань безпечної життєдіяльності учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану  в Кірешській початковій школі  з 13 по 17 листопада  2023 року було проведено Тиждень знань безпеки життєдіяльності «Твоя безпека у твоїх руках!»    Класними керівниками проведено з учнями бесіди з тематики запобігання травматизму та загибелі дітей внаслідок пожеж,правил поведінки на залізниці, біля недобудованих та аварійних будівель, безпечне поводження дитини вдома й на вулиці. Сьогодні, як ніколи, життєво необхідно озброїти учнів знаннями, вміннями і розумінням важливості збереження власного здоров’я, формувати у здобувачів освіти свідоме розуміння цінності власного життя, виховувати в них свідому, осмислену позицію щодо безпеки життєдіяльності.  Зокрема, обговорили такі питання: що означає безпека; дорога до школи; будь обережним на вулиці і вдома; пожежна безпека; безпека понад усе. Проведені бесіди були змістовними, корисними, цікавими. Діти мають гарні  знання з правил безпеки життєдіяльності.

17:30 17.11.2023

Тиждень доброти та толерантності.

Протягом тижня , з 13 по 16 листопада,  в нашому навчальному закладі проходив тиждень доброти та толерантності. Основною метою було: ознайомити учнів з поняттям «толерантність», виявити основні риси толерантності, сформувати правильне уявлення щодо толерантної поведінки, виховувати почуття поваги один до одного, до звичаїв, традицій і культури різних народів .Серед учнів  3 - 4 класів було проведено анкетування «Що ти знаєш про толерантність», акцію -«Створи квітку толерантності» та тренінг «Вчимося толерантному спілкуванню».  Для вихователів дошкільного підрозділу була проведена ділова гра " Поговоримо про толерантність "  Девіз зустрічі :  «Ми різні, але ми разом!» "Твори добро" та "Людина починається з добра"- саме так звучали теми виховних уроків для учнів нашої школи . Від щирого серця кожен дарував доброту. Учні мали можливість підсумувати, які добрі справи вони зробили, кому допомогли ,сказали добрі слова рідним, друзям, підтримали тих, кому це потрібно. Кожен учень намагався розповісти про своїх домашніх улюбленців, про доброту і турботу до них. Дуже цікавою для дітей була вікторина "Що таке добро?". Учні пізнавали і розкривали для себе такі важливі життєві цінності, як добро та милосердя.

18:34 16.11.2023

Люба осінь , ми тебе у гості просим !

Покрились золотом ліси, Трава пожовкла і зів'яла... Такої дивної краси  Я навесні не зустрічала. Такого й влітку не було, Хоч колосилося колосся, Це чудо статися могло Лише, коли поблизу Осінь. Золота осінь в Кірешській початковій школі та дошкільному підрозділі.

18:11 01.11.2023

Радіодиктант національної єдності 2023

У День української писемності та мови – 27 жовтня 2023 року  відбувся  найбільший україномовний флешмоб – Радіодиктант національної єдності – 2023. Педагоги Кірешської початкової школи , як і більшість українців , долучилися до написання радіодиктанту , щоб підтримати та популяризувати любов до рідної української мови.Можна добре знати чужу мову. Одначе плакати й сміятися, кохати й бачити сни можна тільки рідною.

17:35 27.10.2023

День захисту тварин 2023.

День захисту тварин особливо актуальний під час війни, коли багато тварин страждають від обстрілів. Щорічно 4 жовтня в усьому світі відзначається важливе екологічне свято - День захисту тварин (World Animal Day). У цей день проводяться інформаційні заходи та акції, які привертають увагу до проблеми вимирання тварин від дій людини.

19:30 05.10.2023

З Днем працівника освіти !

Хай радість приносить кожний дзвінок, Що кличе у затишний клас на урок. Хай в серці гордість за учнів бринить, Предмет Ваш з цікавістю кожен хай вчить! Натхнення безмежного Вам у цій справі, Хай будні робочі будуть яскраві. Здоров’я міцного та мрій розмаїття, Діяльність хай Ваша триває століття! Вихованці Кірешської початкової школи вітають із Днем працівника освіти всіх вчителів та працівників освіти і бажають впевненості та бадьорості, здоров’я та натхнення, поваги та любові, удачі та успіху. Нехай кожен день буде добрим та веселим, цікавим та яскравим, нехай кожен учень радує Вас своїми досягненнями, нехай кожна близька людина дарує Вам гармонію та щастя.  

15:56 01.10.2023

День туризму в Кірешській ПШ

Любов до подорожей властива людській природі — вони допомагають нам відволіктися від буденності, очистити свідомість та знайти душевний спокій. Крім того, де ще можна дізнатися стільки нового, як у мандрівках досі незнаними місцями, знайомлячись з іншими людьми та культурами? Щороку 27 вересня відзначаємо свято  Всесвітній день туризму. Турист — це людина, яка прагне до знань. Всесвітній день туризму можуть святкувати не тільки люди, чий стиль життя пов'язаний з мандрівками та рюкзаком. Навіть звичайний виїзд на природу, в далечінь від буденної метушні, для багатьох людей може стати туристичним подорожжю. Така туристична подорож пройшла і у Кірешській початковій школі . Подорож до Карпатського біосферного заповідника.І хоч Долина нарцисів  для наших діток така звична , але дізнатися історичні факти створення заповідника , історію нарциса вузьколистого та рослин , які занесені в Червону книгу України учні змогли в еколого освітньому центрі "Музей нарцису".Подорож була цікавою, захопливою і повчальною.І насам кінець - як же без розваг?! Веселі естафети , ігри , пікнік з друзями на свіжому повітрі.Школярі чудово провели час: здобули нові навички, ще більше здружилися,  відпочили!

17:54 29.09.2023

З Днем дошкілля !

Вітаємо всіх, хто за покликом душі віддає тепло свого серця малюкам , допомагає їм пізнати світ наповнює любов'ю та огортає турботю ! Сьогодні свято щирості , теплоти , любові та посмішки . Зі святом Вас , невтомні та незамінні ! Щастя Вам , успіхів , миру , добробуту  здійснення усіх мрій та сподівань !

15:33 24.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень