A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КІРЕШСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА ХУСТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

День захисту тварин 2023.

Дата: 05.10.2023 19:30
Кількість переглядів: 85

День захисту тварин особливо актуальний під час війни, коли багато тварин страждають від обстрілів. Щорічно 4 жовтня в усьому світі відзначається важливе екологічне свято - День захисту тварин (World Animal Day). У цей день проводяться інформаційні заходи та акції, які привертають увагу до проблеми вимирання тварин від дій людини.

Під час війни цей день особливо важливий, адже наші менші брати теж потерпають від бойових дій. Тварини в українських зоопарках і в дикій природі дуже страждають від бойових дій. Їхні природні місця проживання забруднюються боєприпасами і хімічною зброєю, заповідні зони під окупацією не обслуговуються належним чином, а зоопарки знаходяться під обстрілами.

В рамках відзначення Всесвітнього дня тварин ІV Міжнародного уроку доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин учні 1 класу Кірешської початкової школи , та вихованці дошкільного підрозділу  переглянули  фотоквест з домашніми улюбленцями, відео українських зоопарків ,розгадували загадки та переглядали улюблені мультфільми, героями яких є наші менші друзі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень