A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КІРЕШСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА ХУСТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Шановні батьки та учні! Увага!

Дата: 17.03.2022 16:05
Кількість переглядів: 72

Шановні батьки та учні! Увага!

З 21.03.2022 розпочинається дистанційне навчання.

1.Під час дистанційного навчання нагадуємо Вам, що уроки можуть відбуватися як в онлайні (синхронно, найчастіше з використанням платформи ZOOM , тестів або інших ресурсів, але у режимі реального часу) та і офлайні (асинхронно, тобто через розміщення відеороликів, відеоінструкцій,уроків, презентацій та завдань на платформі ВСЕОСВІТА (Кірешська початкова школа) , де учень може опрацювати урок у зручний для нього час).Бажано виконувати завдання в той же день ,з метою уникнення перевантаження і так званих «хвостів». Уроки ми будемо розпочинати о 9.00. Заняття будуть тривати відповідно до розкладу дзвінків, однак 35-хвилинних чи 40-хвилинних уроків перед комп’ютером не буде.

Тривалість уроків для учнів 1 класу не більше 10 хвилин, для 2-4-х класів - не більше 15 хвилин.

У разі хвороби дитини або неможливості долучитися до дистанційного навчання дайте про це інформацію. Класний керівник повідомить про це колег.

2. Організація освітнього процесу під час дистанційного навчання здійснюється в межах робочого часу педагогічних працівників, тому зворотній зв’язок надаватиметься з 08.30 до 18.00 даного робочого дня (або на наступний день з часу Вашого звернення). Вихідні та святкові дні не є робочим часом вчителя!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень