A A A K K K
для людей з порушеннями зору
КІРЕШСЬКА ПОЧАТКОВА ШКОЛА ХУСТСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Дата: від до Скинути

Весняна толока 2024 присвячена Дню Землі.

20 березня, в день весняного рівнодення, в світі відзначають День Землі.Це чудова нагода вкотре замислитися над  проблемою збереження навколишнього середовища, усвідомити необхідність порозуміння між людиною та природою, об’єднатися заради благополуччя нашого подальшого існування на планеті ,відчути нашу всеземну спільність і взаємну залежність один від одного.У Дня Землі 20 березня - миротворча ,гуманістична та екологічна місія. Цього дня  по всьому світу проходять миротворчі та екологічні акції. Антропогенний вплив людини і війни завдають великої шкоди планеті, яку вона не може сама подолати. Тому День Землі 20 березня має особливе значення сьогодні, коли наше життя нищить отрута війни. Мета цього дня - привернути увагу громадськості до нашого спільного дому - планети Земля, нагадати людям про необхідність дбайливого ставлення до природи і турботу один про одного. Тому учні , вчителі , вихователі та техпрацівники Кірешської початкової школи з дошкільним підрозділом теж долучились до цієї благородної місії.  В 1 класі була проведена виховна година на тему : "Чисте довкілля - чисте сумління." на якій учні ознайомились , що ж це за свято День Землі і яка його мета, дізнались багато цікавих фактів про Землю, пограли навчальну гру  сортування сміття, виготовили маленьку копію нашої планети. Решта учнів , разом з учителями , вихователями та техпрацівниками долучились до акції "Бузкова алея". Було висаджено понад сто деревцят бузку , інших дерев, кущів та квітів. Всі оримали надзвичайне задоволення від такої цікавої роботи.

19:59 23.03.2024

Вітаємо Ювіляра !

Чудову  людину, відповідального, доброго і самого кращого директора школи вітає з Ювілеєм колектив Кірешської початкової школи . З задоволенням вшановуємо Вас у цей день, Віталіє Васильовичу. І  бажаємо дружного і надійного колективу, тямущих і зацікавлених учнів, вдячних та ініціативних батьків, нехай в діяльності завжди буде можливість здійснити задумане. Здоров’я і щастя Вам і Вашій родині. Живіть красиво, бережіть себе і зустрічайте кожен день з усмішкою. З Днем народження, дорогий директор нашої школи!

06:46 11.03.2024

День народження Кобзаря.

Щороку 9 березня українці по всьому світу святкують День народження Тараса Григоровича Шевченка – великого Кобзаря, видатного українського поета та художника. У свідомості кожного громадянина нашої держави Т.Г. Шевченко займає місце національного героя. Завдяки своєму життю та творчості великий митець надихав патріотів України до боротьби за правду, свободу та майбутнє нашої неньки України. 

15:33 10.03.2024

Свято весни та жіночності.

8 березня наш навчальний заклад зустрічав прихід весни. Вихованці дошкільного підрозділу підготували чудове свято з танцями , піснями та віршами. А учні школи виготовили мамам подарунки . Атмосфера цього дня панувала у навчальному закладі - надзвичайна.

19:21 08.03.2024

Наша рідна мова - українська !

Лунай, наша мово, гучніше лунай! Красою своєю - наш край звеселяй! Звучи в щебетанні та пісні дібров. Будь першою завжди серед усіх мов! Дзвени у струмочках і потічках. Брени у чарівних хвилях Дніпра. Милуйся в калині, що цвітом буя. Живи! Не здавайся, мово моя! 21 лютого- Мііжнародний день рідної мови. Це відносно молоде свято. В Україні воно лише почало писати свою історію.. З нагоди цього свята в Кірешській початковій школі було проведено виховні години: " "Наша рідна мова - українська " , " Наше слово - наша сила ".

20:03 21.02.2024

Герої не вмирають

«Вас пам’ятати будемо завжди Із вами будемо боротись за країну За ту країну, де нема брехні За нашу й вашу мирну Україну…» "Герої не вмирають" - перше, про що думає кожен, згадуючи Героїв Небесної Сотні. З метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України  у   нашій школі пройшли виховні заходи, приурочені вшануванню пам'яті Героїв Небесної Сотні: виховні години «День пам’яті Небесної сотні», «У нашій пам’яті вони назавжди залишились» ,провели акцію "Подаруй свого Янголя героям". Зранку учнівський та педагогічний колективи вшанували хвилиною мовчання  подвиг Героїв Небесної Сотні під час години пам’яті «Нам не жаль, бо лягли ми за діло.  Гідне жертви життя і кохання». «Їх назвали «небесною сотнею» тому, що вони загинули за правду, свободу, незалежність своєї держави і ціною жертовності показали, що наш український дух є незламним, а народ – нескореним. Ми змінилися самі і змінили країну. І нехай там, на небі, вони усміхнуться разом з нами. Слава Україні — Героям слава !

17:42 20.02.2024

День Державного Герба України

«Цінуймо своє, шануймо символи!» – лейтмотив виховних заходів у закладах освіти до Дня Державного Герба України.19 лютого 1992 року Верховна Рада України своєю постановою затвердила Державний Герб незалежної України. Ним став золотий Тризуб на синьому щиті – національний символ українців, який поєднує в собі дух нашого народу, підкреслює свободолюбство та незалежність, зв’язує між собою покоління українців.       З метою виховання любові і пошани до державної символіки у нашій школі до Дня Державного Герба України проведено патріотичну  годину спілкування, організовано перегляд фільмів для дітей  «Легенда походження тризуба ", «Тризуб: історія державного Герба України», «Це слава твоя, Україно, – золотий непокірний тризуб!», «Державні символи України". Учні  розгадували кросворди,ребуси.

18:19 19.02.2024

День Єднання

16 лютого в українських містах і селах  піднімають державний прапор і виконують гімн. Україна відзначає державне свято - День єднання .

18:23 16.02.2024

День безпечного Інтернету

6 лютого  у світі відзначається День безпечного Інтернету ( #ДеньБезпечногоІнтернету). З цієї нагоди вчитель інформатики Беца Н.І. разом з учнями  Кірешської початкової школи  долучились до освітніх заходів присвячених цьому дню. В 3  та 4 класах був проведений урок на тему платіжної безпеки, розроблений експертами Національного банку України в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай, Тема заняття : "Готівкові та безготівкові гроші" (https://cutt.ly/dwLvCy6I).

18:51 09.02.2024

День Соборності України

   День Соборності України — державне свято України, яке відзначають щороку 22 січня  у день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки. Цей день ще називають корінням української єдності.Акт Злуки об’єднав в одне державне ціле всі землі, які заселяє українська нація. А також засвідчив духовну консолідацію народу незалежно від національності. Зрештою, став фундаментом побудови демократичної держави та запорукою виживання й існування нації. Сьогодні, у часи повномасштабної війни з росією, ідея соборності залишається нашою базовою національною цінністю. Адже наша єдність — це наша зброя! Вихователями дошкільного підрозділу Кірешської початкової школи та вчителями школи були проведені виховні заходи з нагоди Дня Соборності України, учнями 1 класу була виготовлена листівка присвячена цьому пам'ятному дню.   

16:52 23.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень